Praktische oudertraining

Meer rust in je gezin

Leer omgaan met je hooggevoelige kind!

Ontdek wat je hooggevoelige kind nodig heeft. Help je kind om zichzelf beter te begrijpen

Ja, ik wil meedoen!
Direct toegang. Nu tijdelijk van €147 voor €37

Vermijd stress bij je hooggevoelige kind

Heeft je kind hier last van?


  • woede uitbarstingen
  • zichzelf vaak afzonderen
  • heel erg moe zijn, snel geïrriteerd
  • sterk inlevingsvermogen
  • snel afgeleid

Dan kan je kind hooggevoelig zijn. Steeds meer kinderen raken overprikkeld. Doordat ze te veel prikkels binnen krijgen vanuit hun omgeving. Omdat ze hier niet mee leren omgaan, geeft dat stress.


Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig  het is als je hooggevoelig bent maar dat niet weet. Pas sinds ik heb ontdekt dat ik een hsp (hoog sensitief persoon) ben en ermee heb leren omgaan, kan ik mezelf geven wat ik nodig heb. Datzelfde geldt voor je kind.

Je drukke of in zichzelf gekeerde kind kan hooggevoelig zijn. Vaak wordt het verward met ADHD of autisme. Terwijl hooggevoeligheid iets totaal anders is. 

bonding workshop

Meer rust in je gezin

Als je kind hooggevoelig is heeft het een machteloos gevoel overgeleverd te zijn aan prikkels van buitenaf. Met jouw begrip en hulp kan je kind leren omgaan met zijn hooggevoeligheid.


Ik coach hooggevoelige vrouwen om balans te vinden tussen overprikkeling en ontspanning. De laatste tijd krijg ik veel vragen of ik ook kinderen coach. Dat doe ik niet. Om ouders toch te helpen heb ik  deze online oudertraining gemaakt. waarin ik jou praktische tips en oefeningen laat zien over hoe je het beste omgaat met een kind dat hooggevoelig is. En je meer rust in je gezin krijgt.

Ik wil meer rust in mijn gezin €37 
Tijdelijk met €110 korting


"Mijn dochter is altijd een lief meisje. Totdat ik merkte dat ze steeds vaker bang was om alleen te zijn,  sliep slecht en aan het einde van groep 4 vol woede zat.  Ik herkende mijn dochter niet meer. Gelukkig ben ik via de website van Ouderpeil bij deze oudertraining uit gekomen.  Eindelijk kregen mijn man en ik antwoord op al onze vragen. Er was niks mis met onze dochter. Ze is hooggevoelig. Door de training  begrijp ik nu wat ze nodig heeft. We vroegen te veel van haar.  De tips in de training geven heel goed aan hoe je dat dat voorkomt. Onze dochter gaat weer met plezier naar school en heeft geen last meer van haar woede aanvallen."Ga jij de uitdaging aan?

 Meer rust in je gezin in 6 weken!


Tijdelijke Summer deal 

Je wilt je hooggevoelige kind toch zien opgroeien tot een persoon die met zijn diepe gevoelsleven kan omgaan en vol zelfvertrouwen in het leven staat! Help je kind om zichzelf te begrijpen!.

Doe mee voor slechts €147  37 euro!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Eigen Tempo

Elke week ontvang je een les en je kunt direct meedoen. Zo blijft het overzichtelijk.

Direct toe te passen

Doe direct in je gezin wat je die week hebt geleerd. Iedereen kan het.

 Kant-en-klare tips

Gebruik de kant-en-klare tips en acties om moeiteloos resultaat te behalen.

Ouder rustig kind rustig

"Ik ontdekte door de training dat mijn emoties en gedrag invloed hebben op mijn kinderen. Als ik vol spanning en frustratie thuis kom na het werk dan nemen mijn  kinderen dat over. Ik had een vermoeden dat zeker 1 van mijn kinderen hooggevoelig was. Door de training kreeg ik bevestiging en heb ik geleerd hoe ik kan omgaan met mijn hooggevoelige kind. Nu ik ervoor zorg dat ik rustig en ontspannen ben als ik thuis kom, is de sfeer dat thuis ook."

Ja, dat wil ik ook!
Ga op je eigen tempo aan de slag.
          Na 6 weken heb jij dit resultaat           
 null
belemmerende-overtuigingen

Praktische stappen voor omgaan met je hooggevoelige kind

Ontdek wanneer je kind rust nodig heeft 


Je hooggevoelige kind heeft tijd en ruimte nodig om weer op adem te komen en te ontprikkelen. En daar kan jij je kind bij helpen. Want je wilt je kind toch niet naar dat verjaardagsfeestje of sport brengen als je weet dat je kind daarna vol stress thuis komt. Als je gaat ontdekken wanneer je kind tijd nodig heeft om bij te komen krijg jij weer rust in je gezin.

 null
hasp en taal

Verdiep de relatie met je kind! 

Leer de gevoeligheid van je kind begrijpen


Je kind reageert heel sterk op prikkels uit zijn omgeving. Maar ook prikkels die jij afgeeft als ouder. Als je leert om de gevoeligheid van je kind te begrijpen en serieus te nemen help je je kind om zijn grenzen aan te geven. Je  kind kan zich ontwikkelen tot een persoon dat zichzelf en zijn hooggevoeligheid accepteert. Wat zou het voor je betekenen als jij je kind zo goed begrijpt terwijl niemand anders dat nu doet?  

De oudertraining helpt jou als ouder  daarmee.

Tussen de oren
Bij mijn dochter merkte ik bepaald gedrag. Na school kon ze uren op haar kamer bezig zijn. En eten was altijd een ramp. Mijn man vond dat het tussen haar oren zat. Nu ik weet dat mijn dochter hooggevoelig is kan ik haar daarin steunen door wat ik heb geleerd in de training. Zoals meer vragen en samen praten over wat ze ervaart. Dat geeft zoveel rust.

Julia

Praktisch en makkelijk te doen

Deze training daagt je echt uit om in actie te komen. Ik heb de training op mijn eigen tempo doorlopen. Vooral de praktische tips waarmee mijn man en ik onze dochter kunnen ondersteunen hebben onze band met onze dochter versterkt.
Tamara
Weer met plezier naar school
Ik  begreep mijn zoontje niet. Hij was zo druk. Soms ik kon er niet tegen. Ik pakte hem veel te hard aan. Doordat hij hooggevoelig is wordt hij erg druk als hij te veel prikkels binnenkrijgt. Ik begrijp beter wat ik daaraan kan doen dankzij de training.   Hij gaat weer met plezier naar school. En de ochtenddrama is voorbij.
Ann

Help jij je kind?

Verander je "lastige" kind in een blij en gelukkig kind in 6 weken!

null

Wil je elke keer die strijd of  genieten van meer rust in je gezin? 

Kom in actie en verander je kijk op je kind. Misschien begrijp je nu nog niet alles. Dat is logisch. Vooral als je zelf niet-hooggevoelig bent. Ontdek hoe je je hooggevoelige kind het beste helpt.

Doe mee voor slechts 37 euro!

Direct aanmelden
Niet tevreden? Geld terug!
Mijn zoon veranderde van een ondernemend kind naar een jongen die vaak alleen op zijn kamer speelde. Door de oudertraining van Dagmar kwam ik er achter dat ik zelf hooggevoelig ben. Ik heb veel geleerd over wat hoog sensitief zijn is. En hoe ik er mee omga. Ik begrijp mezelf en mijn zoon beter. Hij speelt gelukkig weer met vriendjes.
Barbara
Deze training is genoemd op de website Ouderpeil

null

Veel gestelde vragen over de training

Omgaan met je hooggevoelige kind

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je hebt na de aanschaf 3 jaar lang toegang tot de training. Je kunt op elk moment dat het jou uitkomt met de training aan de slag. Er is dus geen enkele tijdsdruk om ‘snel door de stof’ heen te gaan.

Ik kan niet direct starten is het dan wat voor mij?

Je bepaalt zelf wanneer je start met de online training. Je krijgt direct na aanschaf inloggegevens. Je logt in op het moment dat het jouw uit komt. Je hoeft dus niet direct te beginnen aan de training. Maar dan heb je wel de tijdelijke korting mee gepakt ;-)

Hoe lang duurt de training?

Je kunt de training heel goed in 6 weken doorlopen. Maar misschien ga jij veel sneller door de stof. Dat is persoonlijk. Of misschien vind je het fijner om wat langer tijd tussen de lessen te laten. Dat kan allemaal. Jij bepaalt je eigen tempo.

Ik heb een lage opleiding kan ik dan ook de training volgen?

De training is voor elke ouder die twijfelt of zijn of haar kind hooggevoelig is. Of voor ouders die pas hebben ontdekt dat hun kind hoog sensitief is maar nog geen idee heeft hoe hoe ze hier mee om moeten gaan. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die hooggevoelig zijn.

Ik heb de training zo gemaakt dat het voor elke ouder te volgen is. Geen moeilijke woorden of ingewikkelde oefeningen. Als jij een ouder bent die thuis stappen wilt zetten om je hooggevoelige kind beter te begrijpen en zo meer rust thuis te krijgen dan sluit de training goed bij jou aan.

Mijn kind heeft een diagnose autisme, adhd of add gekregen. Kan het zijn dat mijn kind hooggevoelig is?

Wat goed dat je dit vraagt! De training helpt jou als ouder hier verder bij. Raadpleeg bij klachten voor de zekerheid ook een arts: deze training is een aanvulling (geen vervanging) voor de reguliere zorg.

Ik heb nog nooit een online training gevolgd, hoe werkt dit?

In deze training deel ik de kennis online met jou. Na aanschaf ontvang je direct een e-mail met een inlognaam, wachtwoord, toegangslink en verdere instructie hoe je de training kan volgen. Je hebt geen technische kennis nodig.

Stel dat ik tijdens de training ontdek dat mijn kind niet-HSP is heb ik dan ook wat aan deze training?

Ja. De training helpt je om ook als je kind ‘gewoon’ sensitief blijkt te zijn om daar voordeel uit te halen. Met de training kom je er bijvoorbeeld achter wat je kunt doen als je kind te veel stress heeft omdat het veel prikkels binnen krijgt, zodat je kind gemakkelijk en snel rustig kan worden.

Ontdek wat je hooggevoelige kind nodig heeft van jou


Ja, dat wil ik
Nu tijdelijk van 147 voor 37 euro